Om oss

ResDiary - Laget for restauranter

Vi deler ditt DNA og lidenskap for å drive meningsfulle gjesteopplevelser.
Om ResDiary
Om ResDiary

Om ResDiary

ResDiary er en smart profesjonell restaurantreservasjons- og bordadministrasjonsplattform som støtter restauranter, barer, kafeer, bistroer, hoteller, puber og klubber i å møte og overgå forventningene til gjestene deres.

Som en av pionerene innen gjestfrihetsteknologi er våre innovative, pålitelige og robuste teknologiløsninger klarert av over 9000+ steder over hele verden.

Bygget for å svare på kravene til dagens gjestfrihetsbedrifter, tar ResDiary booking og bordadministrasjon ett skritt videre og kan enkelt skalere for å passe til lokalets vekstplaner.

Når du trenger at restauranten din skal fungere i full gang, er ResDiary den ideelle gjestfrihetstjenesteplattformen for å hjelpe deg med å øke dekningene dine og gi et komplett bilde av driften din.

ResDiary er bygget for gjestfrihetsproffer som ønsker å bevege seg utover tradisjonelle bestillings- og administrasjonssystemer for å gi gjestene en moderne, herlig gjesteopplevelse.

Enten du ønsker å akseptere onlinebestillinger, automatisere telefonbestillingen din, bli mer effektiv med å snu bord, administrere arrangementer uten problemer, kjøre kampanjer, utstede kuponger eller godta betalinger på nettet, kan ResDiary ta seg av alt.

Å strømlinjeforme alt det essensielle arbeidet betyr at du kan fokusere på det du kan best:

Underhold gjestene dine og gi dem en gjestfrihetsopplevelse å huske.

Om oss