Oppsett

Møt din nye restaurant assistent

Ditt sted, dine regler.
Oppsett restaurant
Booking kalender oppsett

Få maks ut av restauranten

Å drive en restaurant – stor eller liten – krever mye av ledelsen.

Det er på tide å kaste ut den gamle dagboken og få inn mer effektivitet. Med ResDiary får du når som helst og hvor som helst tilgang til alle reservasjonene dine på ett sted. Ikke bare det, du kan angi regler for bordtildeling og reservasjonstider, slik at reservasjonene dine skjer i din foretrukne rekkefølge.

Del all informasjon med kjøkken- og resepsjonspersonalet ditt på begynnelsen av dagen for å hjelpe dem med å planlegge dagen. 

W8List™

Du trenger aldri å avvise kunder med ResDiarys venteliste.

W8List-appen sikrer at bordene dine aldri blir dobbeltbooket, og hjelper deg med å forbedre kundeservicen din ved å plassere gjester effektivt eller prioritere VIP-er. Du kan til og med lagre kundepreferanser og legge til detaljene deres i databasen din for å oppmuntre til fremtidige bestillinger. Ved å legge til kunder til W8List™, mister du aldri muligheten til å sette inn kunder.

Bordplan ResDiary
Resdiary oppsett

Utnyttelsesstyring

De fleste restauranter opplever både tidspunkt med lite bookinger og supertravle perioder. Med utnyttelsesstyring (Yield Management) kan vi hjelpe deg å balansere dette.

Du kan bestemme antall gjester og bookinger til hver halvtime i hele åpningstiden. På denne måten kan du unngå at «alle» kommer inn døra kl. 19.00, noe som ofte ødelegger for to sittinger på kvelden.

Tilby  gjester som bestiller i stille perioder en egen pris. Du vil ikke miste omsetning og de får den samme opplevelsen med rabatt. Begge sider vinner.

ResPhone

Flere og flere velger å handle på nett, enten det er banktjenester, betaling av regninger eller middagsreservasjoner.

Men det er et godt flertall der ute som foretrekker å ringe inn for å bestille. ResPhone kan betjene disse kundene, hente tilgjengelighet direkte fra kontoen din og reservere bord ved hjelp av en automatisert telefontjeneste. Du trenger bare å legge den til på telefonlinjen og viderekoble anrop til ResPhone hvis du er opptatt eller stengt.

Oppsett
Resdiary oppsett oversikt bookinger

Gruppereservasjoner

Har du en travel restaurantkjede med flere steder? Da har vi løsningen som kan administrere dine reservasjoner.

Med gruppereservasjoner kan du administrere bestillinger for alle restaurantene dine ved å bruke én enkelt pålogging. Denne funksjonen hjelper deg med krysssalg, generere rapporter for hele gruppen og kombinere eller segmentere databaser på tvers for e-post markedsføringskampanjer.