Booking System for Hotell

ResDiary er som skapt for hotellnæringen.
Restaurant
Booking kalender oppsett

Table Management

Å drive en restaurant – stor eller liten – krever mye ledelsesinnsats.

Det er på tide å kaste ut den eldgamle dagboken og få inn litt effektivitet. Med ResDiary får du når som helst og hvor som helst tilgang til alle reservasjonene dine på ett sted. Ikke bare det, du kan angi regler for bordtildeling og reservasjonstidsluker, slik at reservasjonene dine skjer i din foretrukne rekkefølge.

Del all bestillingsinformasjon med kjøkken- og resepsjonspersonalet ditt på begynnelsen av dagen for å hjelpe dem med å planlegge dagen. Spor ansattes ytelse ved å tildele seksjoner til hvert teammedlem og overvåke tabeller i sanntid.

Del all bestillingsinformasjon med kjøkken- og resepsjonspersonalet ditt på begynnelsen av dagen for å hjelpe dem med å planlegge dagen. Spor medarbeidernes ytelse ved å tildele seksjoner til hvert teammedlem og overvåke tabeller i sanntid. – store eller små – krever mye ledelsesinnsats.

W8List™

Du trenger aldri å avvise kunder med ResDiarys ventelisteapp.

W8List-appen sikrer at bordene dine aldri blir dobbeltbooket, og hjelper deg med å forbedre kundeservicen din ved å plassere gjester effektivt eller prioritere VIP-er. Du kan til og med lagre kundepreferanser og legge til detaljene deres i databasen din for å oppmuntre til fremtidige bestillinger. Ved å legge til kunder til W8List™, mister du aldri muligheten til å sette inn kunder.

Bordplan ResDiary
Resdiary oppsett

Avkastningsstyring

Et hvert populært sted opplever anfall av langsomme tider og supertravle tider. Med Yield Management kan vi hjelpe deg å balansere det.

Oppmuntre tidlige eller sene reservasjoner til en spesiell dekningspris for å subtilt oppmuntre middagsgjester til å bestille utenfor deres foretrukne tidsluke – du vil ikke miste virksomheten deres, og de får den samme opplevelsen med rabatt. Begge sider vinner.

ResPhone

Flere og flere velger å handle på nett, enten det er banktjenester, betaling av regninger eller middagsreservasjoner.

Men det er et godt flertall der ute som foretrekker å ringe inn for å bestille. ResPhone kan betjene disse kundene, hente tilgjengelighet direkte fra kontoen din og reservere bord ved hjelp av en automatisert telefontjeneste. Du trenger bare å legge den til på telefonlinjen og viderekoble anrop til ResPhone hvis du er opptatt eller stengt.

Oppsett
Resdiary oppsett oversikt bookinger

Gruppereservasjoner

Har du en travel restaurantkjede med flere steder? Da har vi løsningen som kan administrere dine reservasjoner.

Med gruppereservasjoner kan du administrere bestillinger for alle restaurantene dine ved å bruke én enkelt pålogging. Denne funksjonen hjelper deg med krysssalg, generere dybderapporter for hele gruppen og kombinere eller segmentere databaser på tvers av arenaer for dybdegående e-postmarkedsføringskampanjer.