Tiltrekk gjester

Bookingsystemet som hjelper deg å tiltrekke deg flere kunder

Vi styrer driften din og skaffer deg flere gjester slik at du kan fokusere på det du er best på.
Tiltrekk gjester
Tiltrekk gjester med ResDiary

0 % provisjon på bookinger

Vi tar ingen provisjon fra apper, nettstedene våre, nettstedene dine, sosiale medier eller bestill med Google.

Integrer ResDiary med Facebook- og Instagram-sidene dine og koble den til Dish Cult-oppføringen din for å forenkle bestillingsprosessen for både deg og dine middagsgjester. Nå ut til utallige nye kunder via Google Bestill Nå funksjon. Lag og tilpass ResDiarys booking widgeter for nettstedet ditt. Alle widgets er tilgjengelige, gratis, med våre ResDiary Pro-, ResDiary Express- og ResDiary Ultimate-pakker.

Bli sett av tusenvis av gjester på jakt etter restauranter i ditt område.

Dish Cult er ResDiarys bestillingsplattform med restaurantanbefalinger. Desktop- og mobilappen setter restauranten din foran flere spisegjester og forenkler bestillingsprosessen.

Det er akkurat nå helt eksklusivt for ResDiary-kunder, så hvis du er interessert i å ha lokalet ditt oppført på Dish Cult, klikk på knappen nedenfor for å lære mer om hvordan det fungerer.

Tiltrekk gjester - Dish Cult
Tiltrekk gjester iPad

Event Management

Med ResDiary får du ett system som håndterer dine arrangementer, forespørsler, bestillinger og forhåndsbestillinger fra ett sted.

Ta store festbestillinger online, spor og administrer dem og forutsi nøyaktig forventet forbruk, forespørselsstatus, og bruk til og med filtre for enkelt å identifisere bedrifts- og private arrangementer. Lag tilpassede løpeark for å planlegge hver detalj på din måte.

Markedsføring

Få økt virksomhet ved å nå rett kunde til rett tid.

ResDiary tilbyr en gratis, innebygd e-postmarkedsføringsløsning, noe som betyr at du kan administrere kundedatabasen din, sende e-poster, SMSer* og spore resultater. Optimaliser restaurantens avkastning og reduser behovet for eksterne avtalenettsteder med avanserte kampanjer og variabel prissetting. Med vår rapporteringspakke får du tilgang til over 30 detaljerte rapporter som spenner fra booking-, markedsførings- og inntektsrapporter.

*SMS-markedsføring for restaurantintegrasjon er et tilleggsutstyr. Se prissiden for mer informasjon

Tiltrekk gjester