Google Booking

Gjør det enkelt for gjestene dine å finne deg med booking direkte fra Google søk og Google Maps.
Restaurant
Book direkte fra Google med din telefon

ResDiary slår seg sammen med Google for at du skal få enda flere bookinger

Booking direkte ved Google søk er en av de største fremskrittene i bookingbransjen på lenge.

Med dette lar vi gjester bestille bord på hos deg, direkte fra Google Søk eller Google Maps. Som ResDiary-kunde kan du dra nytte av dette, som vanlig er det helt provisjonsfritt.

Restauranter leter alltid etter nye måter å gjøre det enklere for gjestene deres å bestille bord. Med Google har de nå muligheten til å gjøre nettopp det. Ved å la gjester bestille direkte fra Google søk og i Google maps kan restauranter spare tid og penger ved å kutte ut mellommann og unngå ekstra kostnader forbundet med bestillingstjenester.

Reserve With Google sin booking løsning gjør det enkelt for restauranter å administrere reservasjonene sine og holde styr på kundene sine. Gjester kan raskt finne ledige bord og bestille dem med bare noen få klikk. Dette hjelper ikke bare restauranter med å spare tid, men sikrer også at de yter best mulig service til kundene sine.

Økt synlighet for lokalet ditt

Bli sett av millioner. Gjør det enkelt å finne deg direkte fra et enkelt Google-søk.

Få flere bookinger

Få flere bookinger via Google Min bedrift-oppføringen din, og spor og kontroller dem med ResDiarys kanal administrasjonsverktøy

Få et forsprang på konkurrentene

Få bedriften din til å skille seg ut blant søkeresultatene med en booking knapp.

Det er gratis!

Ingen kostnad for oppsett eller andre ekstra kostnader, og som alltid
helt provisjonsfritt.

Bestill bord direkte ved Google søk

Høres det bra ut?
Slik kommer du i gang:

*Merk: Hvis du har en restaurant på et hotell, må du gjøre krav på Google min bedrift-oppføringen for både hotellet og restauranten.

**Kun ‘Standard tilgjengelighet’ i lokalet ditt vil bli vist til kunder. Dette ekskluderer enhver tilgjengelighet du har som krever valg av en kampanje eller kortdetaljer. Kunder kan ikke velge et område slik de kan på enkelte ResDiary-widgets.