Bordreservasjon med ResDiary

ResDiary bordreservasjon løsning er utviklet spesielt for restauranter. Optimaliser restaurantens kapasitet og reduser no-shows.
Bordreservasjoner

ResDiary er en løsning for bordreservasjon som brukes av restauranter over hele verden for å administrere sine bordbestillinger på en effektiv og profesjonell måte. Plattformen tilbyr en rekke avanserte funksjoner som gir restauranteiere muligheten til å optimalisere driften og forbedre gjesteopplevelsen. Her er noen av de avanserte funksjonene som ResDiary tilbyr:

ResDiary er en omfattende løsning for bordreservasjon som er ideell for restauranter som ønsker å ta kontroll over prosessen, optimalisere bordbelegg og forbedre gjesteopplevelsen. Med sine avanserte funksjoner og fleksible tilpasningsmuligheter er ResDiary et verdifullt verktøy for restaurantdrift.

Online Bordreservasjon

ResDiary tilbyr en brukervennlig online bookingkalender der gjester kan enkelt søke etter tilgjengelige tidspunkter, velge antall gjester og foreta en reservasjon. Alt dette skjer inne på din egen hjemmeside. Dette gjør det enkelt for gjester å bestille bord når som helst på døgnet.

Få flere sittinger

Med vår bordreservasjonstjeneste kan du øke antall sittinger i restauranten din. Ved å tillate gjestene å reservere bord på forhånd, kan du optimalisere kapasiteten og sørge for at du alltid har fullt belegg. Dette betyr mer fornøyde kunder og økt inntjening for din virksomhet.

Reduser no-show

Unngå tapte inntekter fra no-shows ved å implementere vår bordreservasjonstjeneste. Gjestene vil bli påminnet om deres reservasjon via e-post eller SMS, og du kan enkelt administrere og oppdatere reservasjonene i sanntid. Dette betyr færre tomme bord og mer effektiv drift for din restaurant.

Nå ut til flere kanaler

Med ResDiary kan du nå ut til flere potensielle gjester ved å synkronisere din restaurantreservasjon på forskjellige digitale plattformer. Fra nettsider og sosiale medier til tredjeparts apper, vil din restaurant være synlig for en bredere målgruppe. Dette gir deg en unik mulighet til å tiltrekke nye kunder og øke din restaurants omsetning.

Håndtering av Walk-in

Med ResDiary kan du enkelt håndtere walk-in-kunder uten å gå på bekostning av dine reservasjoner. Vår brukervennlige plattform gir deg muligheten til å ta imot wal-in gjester på en effektiv måte. Du kan tilpasse bordkapasiteten din i sanntid og sikre at både reservasjoner og walk-in-kunder får en fantastisk restaurantopplevelse.

Automatisert markedsføring

Vi tilbyr også automatiserte markedsførings-funksjoner som hjelper deg med å øke synligheten og engasjementet rundt din restaurant. Vår plattform sender automatiske påminnelser og bekreftelser til gjestene dine, og gir deg muligheten til å samle inn verdifulle data for å forbedre din markedsføringsstrategi. Ved å bruke ResDiary kan du enkelt bygge sterke relasjoner med dine gjester og skape lojalitet til din restaurant.

Dynamisk bordallokering

ResDiary inkluderer en teknologi som optimaliserer plassutnyttelsen i restauranten. Den tar hensyn til faktorer som bordstørrelse, kapasitet, tidspunkt og gruppestørrelse, for å plassere gjester på best mulig måte.

Automatiserte påminnelser

ResDiary sender automatiske påminnelser og bekreftelser til gjester via e-post og SMS, noe som reduserer antall no-shows og hjelper til med å holde bordplanen oppdatert. Dersom du tillater kan du la gjestene oppdatere tidspunkt og antall med et klikk direkte fra disse meldingene.

Analytics og rapportering

Plattformen gir tilgang til avanserte analyser og rapporter som gir restauranteiere innsikt i bookingmønstre, de mest populære tidspunktene og annen nyttig informasjon som kan brukes til å ta informerte beslutninger om restaurantdrift.

Book en
gratis demo.

En personlig demo tilpasset din restaurant

Se ResDiary i aksjon for å forstå hvordan du kan:

Vi tilpasser hver demo slik at du ser om ResDiary dekker dine spesifikke behov.

Fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt.
For å behandle forespørselen din, vil ResDiary behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernerklæring.