Administrer bordbestillinger på farten med ResDiary iOS-app

Trenger du tilgang til restaurantbestillingene dine når du er ute og betjener kunder? Hva med når du er utenfor restauranten? Ser du etter en smart, men enkel måte å få informasjon om reservasjoner, sitteplasser og gjøre nødvendige endringer? Da bør du prøve den nylig forbedrede og brukervennlige ResDiary Plus for iPhone!

ResDiary Plus er en mobilversjon av ResDiary. Appen har nylig blitt oppdatert for å gjøre administrasjonen av bestillingene dine enklere. Vi har lagt inn alle de viktige funksjonene du trenger før og under en hektisk dag, slik at du kan ha full kontroll rett fra telefonen din. ResDiary Plus erstatter den tidligere Manager-appen fra ResDiary og gir bedre brukeropplevelse, et oppdatert brukergrensesnitt og en helt optimalisert opplevelse for mobiltelefoner. Samtidig tilbyr den alle nødvendige verktøy for å sikre en effektiv drift av din restaurant.

Se kommende bestillinger og finn all informasjonen du trenger ved å trykke på en knapp

ResDiary Plus for iPhone gjør det mulig å se bestillingslisten din, som viser alle bordbestillingene dine for dagen, og gir viktig informasjon for å hjelpe deg med å planlegge og forberede deg. Dette inkluderer:

  • Kundens navn
  • Tidspunkt for bestilling
  • Antall omslag
  • Eventuelle vedlagte kampanjer
  • Eventuelle merknader som ble lagt til bestillingen
  • Deres tildelte tabell(er)

Du kan til og med gå videre til fremtidige datoer for å få oversikt over nåværende bestillinger og være i forkant av situasjonen.
Det er også mulig å få tilgang til mer informasjon om bestillingene dine ved å klikke på bestillingen for å vise tilleggsdetaljer som;

  • Kontaktinformasjon
  • Bestillingsreferansenummer
  • Bestillingskanal
  • Deres status

Du kan også bruke appen til å foreta reservasjoner og manuelt legge til nye reservasjoner under tjenesten, noe som gjør det enkelt å administrere alt på ett sted, spesielt når du er på farten.

Administrerer du flere restauranter, eller ønsker å se hvor travle de andre stedene dine er?

Med ResDiarys mobilapp kan du også få tilgang til disse dataene hvis du opererer som en del av en gruppe eller kjede av restauranter eller barer. Dette gir deg full oversikt over bordbestillinger for hele virksomheten din, uten at du trenger å logge på fullversjonen av ResDiary på en datamaskin. Selvfølgelig kan du fortsatt bruke vår komplette analysepakke når det er nødvendig for å kjøre mer omfattende og detaljerte rapporter også!

Administrer avslutninger fra din iPhone

Du kan stenge et enkelt område under en spesifikk tjeneste, et helt område for hele dagen, en enkelt tjeneste på tvers av alle områder eller hele lokalet for hele dagen. Alt gjøres rett fra smarttelefonen din i den nye ResDiary appen.